top of page

ALIAXIN

Aliaxin is een filler die vaak wordt gebruikt om rimpels, lijntjes en andere tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve, maar niet-invasieve manier om hun uiterlijk te verbeteren.

De belangrijkste ingrediënten van Aliaxin zijn hyaluronzuur en een specifieke mix van aminozuren. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in het lichaam en is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht, waardoor de huid er voller en gehydrateerd uitziet. De aminozuren in Aliaxin bevorderen de productie van collageen, wat kan helpen bij het herstellen van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Aliaxin kan worden gebruikt om verschillende delen van het gezicht te behandelen, waaronder de wangen, lippen, neus-lippenplooi en jukbeenderen. Het kan ook worden gebruikt om littekens, huidverkleuringen en asymmetrie te corrigeren.

De behandeling met Aliaxin is relatief snel en vereist vaak geen verdoving. Afhankelijk van de omvang van de behandeling kan er wat lichte pijn of ongemak zijn, maar dit is meestal kortdurend. Na de behandeling kan de huid tijdelijk gezwollen of rood zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

De resultaten van Aliaxin zijn over het algemeen direct zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden, afhankelijk van het gebied dat behandeld is en hoeveel filler er is gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat Aliaxin geen permanente oplossing is en dat toekomstige behandelingen nodig kunnen zijn om de resultaten te behouden.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Aliaxin, kunt u contact opnemen met ons. U kunt ook hier een afspraak maken.

bottom of page