top of page

ONZE BEHANDELINGEN

Wij zijn gespecialiseerd in heel wat verschillende behandelingen:

BOTOX BEHANDELINGEN

This is your Feature description. Write a short blurb explaining what the feature is and why it matters for visitors, customers or clients. Don’t be afraid to toot your own horn! Take this opportunity to emphasize the important benefits or key advantages.

Botox Treatment
50s middle aged old woman looking at camera isolated on white background advertising dry s

PROFHILO

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

PLASMAGE

Plasmage is een ooglidcorrectie zonder snijden. Deze behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie.

Cosmetic procedure to strengthen the skin of the eyelids. Non-surgical blepharoplasty on p
SkinPen-voor-en-na-4-behandelingen-huidzorg-borne-scaled.jpg

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

PDO DRADEN

DO (polydioxanon) draden zijn volledig oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Een draadlift behandeling is ideaal voor het liften van het gezicht, hals of decolleté, zonder dat je geopereerd hoeft te worden.

Facial lifting thread. Thread facelift with arrows on face for woman's skin, procedure fac
Close up of beautician expert's hands injecting botox in female forehead..jpg

JUVÉDERM

 Juvéderm is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

PRP GELAAT

PRP staat voor Plasma Rich in Platelets.
PRP is een huidverbeterende behandeling die gericht is op huidverstrakking, huidverjonging en hydratering waardoor de huid er weer prachtig uit gaat zien. Ook kan PRP gebruikt worden voor de oogleden.

img2.jpg
Behandelingen: Features
bottom of page