top of page

BEHANDELINGEN

Wij zijn gespecialiseerd in heel wat verschillende behandelingen:

BOTOX BEHANDELINGEN

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in je gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruik je telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine (Botox) krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

Botox Treatment
50s middle aged old woman looking at camera isolated on white background advertising dry s

PROFHILO

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

PLASMAGE

Plasmage is een ooglidcorrectie zonder snijden. Deze behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie.

Cosmetic procedure to strengthen the skin of the eyelids. Non-surgical blepharoplasty on p
SkinPen-voor-en-na-4-behandelingen-huidzorg-borne-scaled.jpg

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

PDO DRADEN

DO (polydioxanon) draden zijn volledig oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Een draadlift behandeling is ideaal voor het liften van het gezicht, hals of decolleté, zonder dat je geopereerd hoeft te worden.

Facial lifting thread. Thread facelift with arrows on face for woman's skin, procedure fac
img2.jpg

PRP GELAAT

PRP staat voor Plasma Rich in Platelets.
PRP is een huidverbeterende behandeling die gericht is op huidverstrakking, huidverjonging en hydratering waardoor de huid er weer prachtig uit gaat zien. Ook kan PRP gebruikt worden voor de oogleden.

MEDISCH BEGELEID AFVALLEN MET SAXENDA

Saxenda is een middel om af te vallen . Bij Imagine clinic begeleiden we je om dit op een medisch verantwoorde manier te doen .

Lichaams metingen
Beautician makes mesotherapy injections. Microneedle mesotherapy. Treatment of a woman by

MICRONEEDLING

Microneedling is een cosmetische behandeling die vaak wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. Het is een niet-invasieve procedure waarbij kleine naalden worden gebruikt om microscopische gaatjes in de huid te prikken, waardoor de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam worden gestimuleerd.

Meer info
Behandelingen: Features
bottom of page