top of page

BEHANDELINGEN

Wij zijn gespecialiseerd in heel wat verschillende behandelingen:

Botox Treatment

BOTOX BEHANDELINGEN

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in je gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruik je telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine (Botox) krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

50s middle aged old woman looking at camera isolated on white background advertising dry s

PROFHILO

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Injection cosmetology

LIP INJECTIBLES

Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam en je huid. Die veranderingen zorgen er soms voor dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Soms kan je er vermoeid uitzien, terwijl je toch behoorlijk energiek bent. 

Injectables zorgen ervoor dat je weer gaat stralen. Soms met een enkele injectie, soms met een meer omvangrijke behandeling. 

Meer info
Cosmetic procedure to strengthen the skin of the eyelids. Non-surgical blepharoplasty on p

PLASMAGE

Plasmage is een ooglidcorrectie zonder snijden. Deze behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie.

SkinPen-voor-en-na-4-behandelingen-huidzorg-borne-scaled.jpg

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

Man in spiegel kijken

RADIESSE DILUTED

De Radiesse diluted behandeling is een innovatieve cosmetische ingreep die wordt gebruikt om het uiterlijk van de huid te verbeteren en te verjongen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van Radiesse, een dermaal vulmiddel dat bestaat uit calciumhydroxylapatiet microsferen.


Het unieke aan de Radiesse diluted behandeling is dat het vulmiddel voorafgaand aan de behandeling wordt verdund met een speciale vloeistof. Deze verdunning maakt het mogelijk om het vulmiddel nauwkeuriger te injecteren en de gewenste resultaten te bereiken.


Het doel van de Radiesse diluted behandeling is om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de huid te verstevigen waardoor er een liftend effect ontstaat . De verdunde Radiesse wordt met behulp van een canule geïnjecteerd in de specifieke gebieden van het gezicht waar verbetering gewenst is. Hierdoor is het risico op bloeduitstortingen minimaal .De behandeling zelf is bijna pijnloos en de downtime is minimaal.

Een van de voordelen van de Radiesse diluted behandeling is dat het direct de huid stimuleert tot aanmaak van collageen. Na de behandeling zal de huid er gladder, steviger en jonger uitzien. Bovendien heeft Radiesse een stimulerend effect op de productie van collageen, waardoor het resultaat op de lange termijn verbetert.

Het uiteindelijke effect is volledig zichtbaar na 3 tot 4 maanden, dit is de tijd die nodig is voor de collageen stimulatie van de huid.

De Radiesse diluted behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Al met al is de Radiesse diluted behandeling een opmerkelijke cosmetische ingreep die kan helpen om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen. 

Close up of beautician expert's hands injecting botox in female forehead..jpg

HYALURONZUUR FILLERS

Hyaluronzuur fillers zijn een niet-chirurgische ingreep die wordt gebruikt om het volume in het gezicht te herstellen, rimpels en fijne lijntjes te verminderen, en de huid te verjongen. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die helpt de huid gehydrateerd en veerkrachtig te houden.


Bij de behandeling wordt hyaluronzuur in de vorm van een gel geïnjecteerd in de specifieke gebieden die verbetering behoeven. Dit kan zijn rond de lippen, wangen, neus-lippenplooi, of waar het volumeverlies of rimpels zichtbaar zijn. De gel vult het gebied op en stimuleert tevens de aanmaak van collageen, waardoor het resultaat langdurig kan zijn.


Het gebruik van hyaluronzuur fillers heeft vele voordelen. Ten eerste is het een veilige behandeling met minimale risico's en bijwerkingen. Daarnaast kunnen de resultaten direct na de behandeling zichtbaar zijn, waardoor u meteen kunt genieten van een jeugdiger uiterlijk. Bovendien is hyaluronzuur een natuurlijke stof die biologisch afbreekbaar is, wat betekent dat het geleidelijk aan op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnt.


Bij Imagine Clinic maken wij gebruik van verschillende merken Fillers afhankelijk van het te behandelen gebied en het beoogde resultaat .

img2.jpg

PRP GELAAT

PRP staat voor Plasma Rich in Platelets.
PRP is een huidverbeterende behandeling die gericht is op huidverstrakking, huidverjonging en hydratering waardoor de huid er weer prachtig uit gaat zien. Ook kan PRP gebruikt worden voor de oogleden.

Beautician makes mesotherapy injections. Microneedle mesotherapy. Treatment of a woman by

MICRONEEDLING

Microneedling is een cosmetische behandeling die vaak wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. Het is een niet-invasieve procedure waarbij kleine naalden worden gebruikt om microscopische gaatjes in de huid te prikken, waardoor de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam worden gestimuleerd.

Meer info
Oog make-up

PHILART EYE

Philart eye is een nieuwe en unieke behandeling voor het gebied om de ogen, de oogleden en de kraaienpootjes.

Oog make-up

PHILART EYE

Een revolutionaire oog verjongende behandeling

Philart eye is een nieuwe en unieke behandeling voor het gebied om de ogen, de oogleden en de kraaienpootjes.

bottom of page