Injectables behandelingen

Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam en je huid. Die veranderingen zorgen er soms voor dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Of dat je vermoeid oogt, terwijl je toch behoorlijk energiek bent. Injectables zorgen ervoor dat je weer gaat stralen. Soms met een enkele injectie, soms met een meer omvangrijke behandeling voor huidverjonging.

Kies de behandeling die bij je past:

> Botuline Toxine
> Juvederm
> Plasmage
> PRP gelaat
> PRP haargroei stimulatie

Injectables behandelingen

Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam en je huid. Die veranderingen zorgen er soms voor dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Of dat je vermoeid oogt, terwijl je toch behoorlijk energiek bent. Injectables zorgen ervoor dat je weer gaat stralen. Soms met een enkele injectie, soms met een meer omvangrijke behandeling voorhuidverjonging.

Kies de behandeling die bij je past
> Botuline Toxine
> Juvederm
> Plasmage
> PRP gelaat
> PRP haargroei stimulatie

Injectables voor een jeugdige en frisse uitstraling

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in je gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruik je telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine (botox) krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

Online afspraak maken
De online agenda is 24 uur per dag bereikbaar

Wat houdt injectables behandeling in?

Tijdens een injectables behandeling gaan we met prikjes door de huid op verschillende dieptes een verjongend effect bereiken. Afhankelijk van de diepte en het gebruikte product krijg je aan ander effect.

Zo zal Botox de spiertjes van je huid verzwakken waardoor deze niet meer in staat zijn om rimpeltjes te veroorzaken wat maakt dat op lange termijn deze rimpeltjes ook niet erger worden. Belangrijk hierin is hoe diep je rimpels waren voor het starten van de eerste behandeling, rimpeltjes zijn immers littekentjes die ontstaan door een voortdurende samentrekking van de huid op die plaats. Wij gebruiken hier een classificatie voor die de diepte van de rimpels aangeeft. Hoe dieper de rimpels in rust, hoe minder effect de Botox. Vroeg genoeg starten is dan ook de boodschap.

Een tweede behandelingsmogelijkheid zijn fillers. Wij gebruiken hier voornamelijk Hyaluronzuur wat een niet permanente en veilige filler is, er zijn ondertussen over de wereld tientallen miljoenen mensen met deze filler behandeld zonder noemenswaardige bijwerkingen. 

 

Fillers worden gebruikt om rimpeltjes te verminderen op plaatsen waar Botox niet kan of als de rimpels na een botoxbehandeling nog steeds duidelijk aanwezig zijn. Fillers zijn het middel bij uitstek om reshaping van het gelaat te bewerkstelliggen, iets wat erg mooie resultaten geeft en waar we erg enthousiaste reacties op krijgen. Ook suggereren recente studies dat, ingespoten op welbepaalde locaties, het de spierwerking kan beinvloeden wat een liftend effect zou veroorzaken, vandaar ook de naam liquid facelift. Het injecteren van fillers is een relatief recente techniek, je merkt dan ook dat op congressen over de hele wereld er steeds nieuwe technieken ontwikkeld worden met steeds mooiere resultaten. Een andere techniek is PRP (Platelet Rich Plasma), ook Vampire lift genoemd, hierbij gaan we eigen plasma dat een behandeling ondergaat om de bloedplaatjes te verhogen opnieuw injecteren. Studies tonen aan dat dit kaalhoofdigheid verbetert en een huidverbeterend effect geeft.