Behandeling PDO-draden

Een draadlift is een cosmetische behandeling zonder dat je geopereerd hoeft te worden. Het doel van een draadlift is om de slappe huid van de wangen, kaaklijn en hals subtiel te liften en ook meteen te verstevigen. Door draden onder het huidoppervlak te plaatsen wordt collageen en elastine gestimuleerd. De draden hebben kleine weerhaakjes die helpen de huid vast te pakken.

 

Behandeling PDO-draden

Een draadlift is een cosmetische behandeling zonder dat je geopereerd hoeft te worden. Het doel van een draadlift is om de slappe huid van de wangen, kaaklijn en hals subtiel te liften en ook meteen te verstevigen.

Door draden onder het huidoppervlak te plaatsen wordt collageen en elastine gestimuleerd. De draden hebben kleine weerhaakjes die helpen de huid vast te pakken.

Minder ingrijpend alternatief

Doordat de draden volledig oplosbaar zijn, heb je ongeveer een jaar tot anderhalf jaar plezier van het extra collageen en diens bijdragen aan de verbetering in huidstructuur.

Draadliften zijn snel, met weinig of geen hersteltijd. Het is een goed betaalbaar en minder ingrijpend alternatief dan een chirurgische facelift.

Tarieven

  • Plain niet liftend per 10 stuks 130
  • Barb liftend per stuk 100

PDO DRADEN

“Goed advies en daardoor heb ik nu een natuurlijke frisse en jongere uitstraling.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Een aanrader!”

Angelique

Just Imagine

Imagine een nieuwe versie van jezelf: een tikkeltje jonger, frisser, minder vermoeid, vrolijker en sensueler. Mensen die je complimenteren en vragen waar je met vakantie geweest bent.

En dit met een korte , quasi pijnloze en veilige behandeling. Ons enthousiaste team is er voor jou: voor, tijdens en na de behandeling.

Imagination becomes reality in onze kliniek.

Online afspraak maken
De online agenda is 24 uur per dag bereikbaar