top of page

FILLERS

Wij zijn gespecialiseerd in heel wat verschillende Filler behandelingen.

Het merendeel van onze fillers is op basis van Hyaluronzuur, zoals Juvederm, Stylage S en M, Aliaxin en Hyamax.

Daarnaast hebben we ook nog een andere type filler: Radiesse.

Hyaluronzuurfillers zijn cosmetische behandelingen die gebruikt worden om verouderingseffecten op de huid te verminderen en tekenen van huidveroudering te verjongen.

Hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt, is een belangrijke stof die helpt bij het voeden van het vochtgehalte van de huid. Met het verouderen van de huid neemt het niveau van deze stof echter af, waardoor de huid dof en droog wordt.

Hyaluronzuurfillers, gemaakt van synthetische hyaluronzuur, worden ingespoten in het weefsel van de huid om ruimtes te vullen die zijn veroorzaakt door verlies van volume, rimpels of fijne lijntjes en huideffecten die door veroudering worden veroorzaakt. Na de behandeling wordt de huid weer voller en gladder gemaakt, waardoor de tekenen van veroudering afnemen.

Hyaluronzuurfillers worden meestal gebruikt op het gezicht, inclusief de lippen, wangen, kin en rond de ogen. De behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die huidveroudering willen tegengaan of willen verminderen. Hyaluronzuurfillers werken goed voor verschillende soorten rimpels, waaronder lijnen rond de mond, nasolabiale lijnen en fijne lijntjes.

Een van de belangrijkste voordelen van hyaluronzuurfillers is dat ze een niet-chirurgische optie zijn om de effecten van veroudering op de huid te verminderen. Deze behandelingen zijn relatief snel, met minimaal ongemak en vereisen doorgaans geen herstelperiode. Daarnaast werken hyaluronzuurfillers goed om de volumetekorten van het gezicht op te vullen en om de huidtint zeer effectief te verbeteren. De resultaten zijn vaak opmerkelijk en langdurig, waarbij het effect tussen de 6 maanden en maximaal 2 jaar zichtbaar blijft.

Doordat hyaluronzuur van nature in het lichaam voorkomt, wordt het door het lichaam goed getolereerd en is er slechts een zeer klein risico op allergische reacties. Daarom zijn hyaluronzuurfillers over het algemeen veilig en effectief.

Ondanks de voordelen van hyaluronzuurfillers, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen van de behandeling die zich kunnen voordoen, zoals lichte roodheid, pijn, blauwe plekken of zwelling. Deze bijwerkingen zijn echter meestal mild en van korte duur. Tijdens een eerste gratis consult kan je het advies van onze ervaren cosmetisch arts vragen en samen beslissen welke behandeling voor jou geschikt is

Filler Behandelingen: Tekst

ONZE FILLER BEHANDELINGEN

Ontdek onze fillerbehandelingen hier:

JUVÉDERM

 Juvéderm is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Close up of beautician expert's hands injecting botox in female forehead..jpg
Een vrouw krijgt filler injectie

STYLAGE S EN M

Stylage S is een dunner product dat gebruikt worden bij delicate huidzones zoals de traangoot en bij fijne rimpeltjes zoals de rokerslijntjes.


Stylage M is een product dat een  mooi resultaat geeft met een subtiele en natuurlijke  toevoeging van volume en

weinig reactie zoals zwelling en roodheid na de behandeling.In onze kliniek gebruiken wij Stylage M voornamelijk voor het opvullen van lippen.

ALIAXIN

Aliaxin is een filler die vaak wordt gebruikt om rimpels, lijntjes en andere tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve, maar niet-invasieve manier om hun uiterlijk te verbeteren.

Botox injecties
Close-up of beautiful woman getting injection in the cosmetology salon. Doctor in medical

HYAMAX

Hyamax deep en extra deep zijn  budgetvriendelijk producten die een subtiel en mooi resultaat geven bij  fijne en wat wat diepere lijntjes in het gezicht. Hou er rekening mee dat deze  producten geen verdoving bevat en dus wat pijnlijker bij injectie kunnen zijn.

ANDERE FILLER: RADIESSE

Radiesse is een filler die gebruikt wordt om de verouderingseffecten in het gezicht te vervagen. Het is een populair alternatief voor botox en andere injectable fillers en wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Man krijgt Botox
Filler Behandelingen: Features
bottom of page