top of page

JUVÉDERM

Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van de huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidoppervlak. Langzaamaan worden de rimpels dieper en worden het storende lijntjes. Je gezicht begint er moe uit te zien.

WAT NU?

De producten van Juvéderm verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume.


Juvéderm is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!


Onze cosmetisch arts kan je een product uit de Juvéderm lijn aanbevelen, dat voor jou het meest is geschikt.

MAXIMALE VEILIGHEID

  • Het product is FDA Approved wat een maximale veiligheid waarborgt. Juvéderm gaat gemiddeld ook wat langer mee in de lip (tot 8 maanden).

  • Het wordt algemeen als een van de beste Hyaluronzuurfillers beschouwd en daarom ook in alle topklinieken in binnen- en buitenland gebruikt.

TARIEVEN

U kunt alle tarieven hier terugvinden

HOE WERKT HET?

Juvéderm wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten de verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken.

Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Juvéderm geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

RESULTAAT

Het resultaat van een Juvéderm behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Heb je interesse gekregen of wil je meer informatie over deze behandeling?

Botox Treatment
bottom of page