top of page

PHILART EYE

Een nieuwe revolutionaire oogverjongende behandeling

PhilArt Eye is een nieuwe en unieke behandeling voor het gebied rond de ogen:

• Oogleden (boven/onder)

• Kraaienpootjes


Het werkt zowel voor verbetering van huidkwaliteit rond de ogen van de jonge huid als anti-aging behandeling voor de verouderde huid.

Een typisch behandelplan uit 3 initiële behandelingen met 2 ml PhilArt Eye met een tussenpoos van 2 tot 3 weken (“oplaadfase”). Daarna wordt de behandeling elke 4 tot 6 maanden herhaald (“onderhoudsfase”).PhilArt BehandelingTijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en je ontvangt een informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.


Om de behandeling met PhilArt zo comfortabel mogelijk te maken, zal de arts als eerste stap het te behandelen gebied verdoven met een verdovende crème. Daarna wordt een raster met de injectieplaatsen op het gezicht gemarkeerd. Vervolgens wordt PhilArt of PhilArt Eye in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Beide zijden van het gezicht worden behandeld met totaal 2 ml PhilArt of PhilArt Eye. Een behandeling duurt meestal 30 minuten en kan licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen.


Na een behandeling me PhilArt of PhilArt Eye is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (uitgezonderd sport, sauna en schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.


Behandelingen met PhilArt en PhilArt Eye zijn relatief erg veilig. Bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.


Het resultaat van een behandeling met PhilArt/PhilArt Eye bestaat uit hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit. De polynucleotiden in deze producten stimuleren de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de textuur van de huid verbetert. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels en ziet de huid er jeugdiger uit. Bovendien helpen de antioxidanten uit PhilArt/PhilArt Eye om beschadigde huid te herstellen.


Het typisch behandelplan bestaat uit 3 behandelsessies met 2ml PhilArt of PhilArt Eye met een tussenpoos van 2 tot 3 weken, gevolgd door een onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 maanden. De polynucleotiden uit PhilArt/PhilArt Eye worden in die periode volledig door het lichaam afgebroken. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk de huidkwaliteit en het behandelplan.

bottom of page