top of page

IMAGINE CLINIC STAAT VOOR KWALITEIT

In onze kliniek voor injectables en huidverjonging kun je rekenen op kwaliteit. Cliënten ervaren onze kliniek als gastvrij, vriendelijk, professioneel en vernieuwend. We begeleiden je persoonlijk. Voor, tijdens en na de behandeling.

HOE WERKT IMAGINE CLINIC?

Imagine Clinic maakt cosmetische behandelingen betaalbaar! Onze gunstige tarieven zullen je verbazen.

Regelmatig hebben wij ook aantrekkelijke acties in onze kliniek.


Houd daarom de website en onze social media goed in de gaten.

Vrijblijvend consult
Voor je een behandeling ondergaat, kun je een afspraak maken voor een uitgebreid consult. Dit consult is altijd vrijblijvend en gratis.

Tijdens een eerste consult bespreken we:

  • Welke behandeling bij jou past.

  • Wat de behandeling inhoudt.

  • De te verwachten resultaten van de behandeling.

  • Nazorg bij de behandeling.

Overweeg je een cosmetische behandeling? Wil je bijvoorbeeld minder rimpels of een energieke en frissere uitstraling? Wij geven graag advies over de behandeling die bij jou past. Weet je al naar welke behandeling je voorkeur uitgaat? Plan deze behandeling dan direct in.

Bel 013 2070590 om een eerste consult of behandeling bij Imagine Clinic in te plannen.

IMG_8478.JPEG
Over ons: About
DSC00833.JPG

DRS. PASCAL GYSELINCK

Arts Imagine Clinic

Drs. Gyselinck promoveerde tot Doctor in de Geneeskunde in 1986 aan de Universiteit van Gent (België) als huisarts met een bijkomende opleiding als sportarts, ook specialiseerde hij zicht in de mesotherapie.


Drs. Gyselinck heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met injectietechnieken voor therapeutische en esthetische doeleinden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en het blijven garanderen van kwaliteit, bezoekt Drs. Gyselinck regelmatig congressen in binnen- en buitenland.

Over ons: Team
bottom of page