Bij Imagine Clinic heb je keuze uit de volgende huidverjongingsbehandelingen:
Injectables

Tijdens een injectables behandeling gaan we met prikjes in de huid op verschillende dieptes een verjongend effect bereiken.

Laserbehandelingen
_-Imagine-Clinic---Laser
Laserbehandelingen gebeuren bij ons met Plasmage, een veilige behandeling die weinig of geen littekens veroorzaakt.
MEDISCHE BEHANDELINGEN
_-Imagine-Clinic---Medische-behandeling

Last van migraine, bruxisme, tandenknarsen of overmatig zweten? Daarvoor kun je ook terecht bij ons.

Huidverbeterende behandelingen
_-Imagine-Clinic---Huidverbetering

Je kan bij ons terecht voor SkinPen behandelingen, dit geeft een langdurig resultaat: fijne lijntjes kunnen verminderen of verdwijnen.

Online afspraak maken
De online agenda is 24 uur per dag bereikbaar

De behandeling

Tijdens een injectables behandeling gaan we met prikjes door de huid op verschillende dieptes een verjongend effect bereiken.
Afhankelijk van de diepte en het gebruikte product krijg je aan ander effect. Zo zal Botox de spiertjes van je huid verzwakken waardoor deze niet meer in staat zijn om rimpeltjes te veroorzaken wat maakt dat op lange termijn deze rimpeltjes ook niet erger worden.

Belangrijk hierin is hoe diep je rimpels waren voor het starten van de eerste behandeling, rimpeltjes zijn immers littekentjes die ontstaan door een voortdurende samentrekking van de huid op die plaats. Wij gebruiken hier een classificatie voor die de diepte van de rimpels aangeeft. Hoe dieper de rimpels in rust, hoe minder effect de Botox. Vroeg genoeg starten is dan ook de boodschap.

Een tweede behandelingsmogelijkheid  zijn fillers. Wij gebruiken hier voornamelijk Hyaluronzuur wat een niet permanente en veilige filler is, er zijn ondertussen over de wereld tientallen miljoenen mensen met deze filler behandeld zonder noemenswaardige bijwerkingen .Fillers worden gebruikt om rimpeltjes te verminderen op plaatsen waar Botox niet kan of als de rimpels na een botoxbehandeling nog steeds duidelijk aanwezig zijn.

 

Fillers zijn het middel bij uitstek om reshaping van het gelaat te bewerkstelliggen , iets wat erg mooie resultaten geeft en waar we erg enthousiaste reacties op krijgen. Ook suggereren recente studies dat, ingespoten op welbepaalde locaties, het de spierwerking kan beinvloeden wat een liftend effect zou veroorzaken, vandaar ook de naam liquid facelift.

Het injecteren van fillers is een relatief recente techniek, je merkt dan ook dat op congressen over de hele wereld er steeds nieuwe technieken ontwikkeld worden met steeds mooiere resultaten.

Een andere techniek is PRP( Platelet Rich Plasma), ook Vampire lift genoemd , hierbij gaan we eigen plasma dat een behandeling ondergaat om de bloedplaatjes te verhogen opnieuw injecteren. Studies tonen aan dat dit kaalhoofdigheid verbetert en een huidverbeterend effect geeft.

Tot slot zijn er de microneedling behandelingen die door heel oppervlakkige prikjes in de huid, soms gecombineerd met serum of PRP die voornamelijk een huidverbeterend effect teweegbrengen.

Vragen over de behandeling? Je kunt altijd bij ons terecht. 
Bel Imagine Clinic op 013 2070590

Na de behandeling
Elke behandeling heeft z’n eigen effect. Drs. Gyselinck vertelt je voorafgaand aan de behandeling welke effect je kunt verwachten. Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen of gevoelig zijn of enigszins jeuken. Dit is een normale reactie van de huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek.
Het is belangrijk dat je na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat. Ook raden we de eerste 48 uur saunabezoek af. Eventuele roodheid mag je met make-up camoufleren .
Ook krijg je na de behandeling een e-mail met daarin specifieke adviezen voor de behandeling die bij jou gebeurd is. 

Vragen na de behandeling? Je kunt altijd bij ons terecht. 
Bel Imagine Clinic op 013 2070590