Behandeling Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is de innovatieve opvolger van microdermabrasie.
Beide behandelingen bieden een zeer effectieve dieptereiniging van de huid.

Bij Hydrodermabrasie wordt een zuiverende vloeistof onder vacuüm en met hoge snelheid op en in uw huid gespoten. Ronddraaiende bewegingen zorgen ervoor dat dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt uw huid enorm gehydrateerd.

Hydrodermabrasie combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen. Vitaminen, antioxidanten, peptiden, hyaluronzuur, salicylzuur of andere actieve werkstoffen worden tijdens de behandeling aan de huid afgegeven en zorgen voor een verbetering van de huid van binnenuit.

Wanneer kies ik voor Hydrodermabrasie?
Hydrodermabrasie resulteert in een gladde, stralende en gezonde huid en is onder andere effectief bij:

  • Verwijderen van onzuiverheden (mee-eters, acne)
  • Huidveroudering (vermindert rimpels en lijntjes)
  • Verminderen van acne of acne-littekens
  • Verminderen van grove poriën
  • Verhelpen van een droge huid
  • Verminderen van pigmentatiestoornissen of pigmentvlekjes


Na de behandeling

U ziet direct na de hydrodermabrasie behandeling dat uw huid intensief is behandeld. Na de behandeling wordt door onze specialisten aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Gebruik alleen cosmetica producten die geschikt zijn voor nazorg bij een specialistische huidbehandeling met tenminste SPF 30 met UV-A en UV-B bescherming. 

Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt gedurende één week afgeraden. Dit i.v.m. de reeds versterkte doorbloeding van de huid door de hydrodermbrasie behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de (over)gevoeligheid van de huid.

Tarieven

  • Hydrodermabrasie* 125

    99

  • *tijdelijke actie

Aantal behandelingen
Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 5 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u zelf voor ogen heeft.

Verzorging thuis
Omdat de huid na de behandeling gevoelig maar goed toegankelijk is voor gezonde werkstoffen, wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte werking van onze producten.

Bescherm uw huid na een hydrodermabrasie behandeling met Universkin L Nexultra SPF 30 met UVA en UVB bescherming. De huid is door de behandeling namelijk tijdelijk haar natuurlijke bescherming tegen UV stralen kwijt, waardoor het nog gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen en voor zonbeschadigingen. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

HYAMAX

“Goed advies en daardoor heb ik nu een natuurlijke frisse en jongere uitstraling.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Een aanrader!”

Angelique