Behandeling Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. 

Direct na de eerste behandeling ziet de huid er fris, egaler en stralend uit. Deze behandeling is voor bijna ieder huidtype geschikt. 

Tijdens een eerste afspraak bekijkt de huidspecialiste of de behandeling geschikt is voor uw huid.

Wanneer kies ik voor Microdermabrasie?
Microdermabrasie resulteert in een gladde, stralende en gezonde huid en is onder andere effectief bij:

  • Verwijderen van onzuiverheden (mee-eters, acne)
  • Huidveroudering (vermindert rimpels en lijntjes)
  • Verminderen van acne of acne-littekens
  • Verminderen van grove poriën
  • Verhelpen van een droge huid
  • Verminderen van pigmentatiestoornissen of pigmentvlekjes


Na de behandeling

U ziet direct na de microdermabrasie behandeling dat uw huid intensief is behandeld. Na de behandeling wordt door onze specialisten aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Gebruik alleen cosmetica producten die geschikt zijn voor nazorg bij specialistische huidbehandeling met tenminste SPF 30 met UV-A en UV-B bescherming. 

Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt gedurende één week afgeraden. Dit i.v.m. de reeds versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de (over)gevoeligheid van de huid.

Tarieven

  • Microdermabrasie* 125

    99

  • *tijdelijke actie

Aantal behandelingen
Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 5 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u zelf voor ogen heeft.

Verzorging thuis
Omdat de huid na de behandeling gevoelig maar goed toegankelijk is voor gezonde werkstoffen, wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte werking van onze producten.

Bescherm uw huid na een microdermabrasie behandeling met Universkin L Nexultra SPF 30 met UVA en UVB bescherming. Uiteraard wordt u na uw behandeling verder geïnformeerd over huidverzorging!

HYAMAX

“Goed advies en daardoor heb ik nu een natuurlijke frisse en jongere uitstraling.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Een aanrader!”

Angelique