top of page
Beautician injections for healthy hair growth. Mesotherapy of the scalp. A young girl is undergoing

PRP HAARGROEI STIMULATIE

PRP is onder andere een behandeling die gericht is op haaruitval en kaalhoofdigheid. PRP staat voor Plasma Rich in Platelets. Wat deze behandeling juist zo mooi maakt is dat het 100% veilig en natuurlijk is waardoor er geen allergische reacties kunnen ontstaan. Het plasma is een lichaamseigen stof en daarom is de kans op bijwerkingen minimaal.

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?

Bij verminderde haargroei worden er kleine naaldjes geïnjecteerd in de behaarde huid. Het is belangrijk dat er nog haarzakjes aanwezig zijn zodat deze geactiveerd kunnen worden. De groeifactoren in het PRP hebben een stimulerende werking op de haargroei.


Het is belangrijk om een kuur van 5 behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

VOORDELEN

  • Veilige en beproefde behandelmethode.

  • Stimuleren van de haargroei.

  • Sterker maken van dun en beschadigd haar.

  • Bevordering van de natuurlijke haargroei.

  • Verbetering van de doorbloeding van de haarzakjes.

RESULTAAT

Het resultaat na meerdere behandelingen is dat de bestaande haren sneller groeien en dat de haren dikker en steviger zijn. Bovendien zal toekomstig haarverlies in de meeste gevallen volledig gestopt of sterk vertraagd worden.

Het is een snelle behandeling van ongeveer 40 minuten en je kunt direct weer aan het werk doordat er geen herstelperiode is. Na 6 tot 12 maanden heb je een zichtbaar resultaat.

bottom of page