top of page

RADIESSE

Radiesse is een biomodulator en is een filler die gebruikt wordt om de verouderingseffecten in het gezicht te vervagen. Het is een populair alternatief voor botox en andere injectable fillers en wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Man krijgt Botox

Het belangrijkste ingrediënt van Radiesse is calciumhydroxyapatiet, wat van nature voorkomt in ons lichaam en eruitziet als kleine bolletjes. Wanneer deze bolletjes worden geïnjecteerd in de huid, stimuleren ze de productie van collageen, een essentieel eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt. Het resultaat is een gladdere, vollere huid met minder zichtbare rimpels en lijntjes.

Radiesse wordt vaak gebruikt om de nasolabiale plooien te behandelen (de lijnen die van de neus naar de mondhoeken lopen) en om de wangen en kaaklijn te versterken en te liften. Het kan ook worden gebruikt om de handen te behandelen en om littekens te verminderen.

De behandeling met Radiesse duurt meestal minder dan een uur en kan enig ongemak veroorzaken. Na de behandeling kan er wat zwelling, roodheid en blauwe plekken optreden, maar deze zullen meestal binnen een paar dagen verdwijnen.

Het resultaat van Radiesse houdt meestal tussen de 12 en 18 maanden aan, afhankelijk van de locatie en hoeveelheid filler die werd gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat Radiesse slechts tijdelijk is en dat verdere behandelingen nodig kunnen zijn om de resultaten te behouden.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Radiesse, neem dan contact op met ons . U kunt ook hier een afspraak maken voor een behandeling .

bottom of page