top of page
ssoa-1-skinpen-topbanner-1024x5811-1.jpg

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

WAT

Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden.
Fijne lijntjes kunnen verminderen of verdwijnen en poriën kunnen worden verfijnd met behulp van de SkinPen behandeling.

Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren. Kies voor veiligheid en bewezen resultaat met een minimale downtime.

VOORDELEN

De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat.

 • • FDA goedgekeurd – dus voldoet aan strenge Amerikaanse veiligheids- en gebruikseisen.
  • Medische CE klasse 2a – dus voldoet aan strenge Europese veiligheids- en gebruikseisen.
  • ISO13485 certificaat – de fabrikant van de SkinPen heeft een beproefd kwaliteitssysteem op de organisatie.
  • Getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door.

HOE WERKT DE SKINPEN?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt.

Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling zal de huid er egaal rood uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen en de roodheid kan (afhankelijk van de indicatie) tot 24 uur aanhouden. De behandeling heeft een korte herstelperiode, waarin afschilfering en droogte kunnen voorkomen.

Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten voor ten minste de eerste 48 uur om het herstel te bevorderen. Dit is in de behandelprijs inbegrepen. Medisch microneedling is een dynamisch proces, wat wilt zeggen dat voor een optimaal resultaat 3 tot 6 behandelingen nodig zijn met een interval van 4 weken. Afhankelijk van de indicatie kan onze SkinPen behandelaar een gerichte schatting geven over het benodigd aantal behandelingen en de tijd die tussen de behandeling dient te zitten.

TARIEVEN

hou er rekening mee dat voor een optimaal resultaat min. drie behandelingen nodig zijn met een maand tussentijd

​U kunt alle tarieven hier​ terugvinden

bottom of page