top of page
Een vrouw krijgt filler injectie

STYLAGE S EN M

Hoogwaardige kwaliteit

Stylage S is een dunner product dat gebruikt worden bij delicate huidzones zoals de traangoot en bij fijne rimpeltjes zoals de rokerslijntjes.


Stylage M is een product dat een  mooi resultaat geeft met een subtiele en natuurlijke  toevoeging van volume en

weinig reactie zoals zwelling en roodheid na de behandeling.In onze kliniek gebruiken wij Stylage M voornamelijk voor het opvullen van lippen.

Stylage is een type filler dat vaak gebruikt wordt om huidveroudering te bestrijden. Dit product bestaat uit hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam voorkomt. Het gelachtige materiaal van de filler vult rimpels en fijne lijntjes in het gezicht op om een jongere uitstraling te geven. Stylage fillers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en verschillende doeleinden, zoals lipvergroting of de handen verjongen.

Sommige varianten van Stylage bevatten echter ook een extra ingrediënt: mannitol. Mannitol is een natuurlijke substantie die van nature voorkomt in fruit en groenten. Wanneer mannitol in de huid wordt geïnjecteerd als onderdeel van Stylage, kan het een aantal voordelen bieden. 

Mannitol is een antioxidant. Dit betekent dat het de huid kan beschermen tegen schade door vrije radicalen, die schade aan de huidcellen veroorzaken als gevolg van blootstelling aan de zon en vervuiling.


Vrije radicalen zijn moleculen die instabiel zijn en snel binden aan andere moleculen, waardoor schade ontstaat. Door het gebruik van Stylage met mannitol kan de huid beter worden beschermd tegen deze schade.

Mannitol werkt ook om de hyaluronzuurdeeltjes in Stylage te beschermen. Door de instabiliteit van hyaluronzuur kunnen sommige fillers sneller worden afgebroken in het lichaam, waardoor het minder lang meegaat dan zou moeten. Mannitol werkt als een beschermend schild rond de hyaluronzuurdeeltjes, waardoor het product langer in de huid blijft zitten.

Een ander voordeel van Stylage met mannitol is dat het minder kans heeft op bijwerkingen en reacties dan andere fillers zonder dit ingrediënt. Dit komt omdat mannitol het immuunsysteem kan onderdrukken, waardoor het risico op een reactie wordt verminderd. Daarnaast heeft het een licht diuretische werking, waardoor de kans op zwelling ook vermindert.

Al met al kan Stylage met mannitol een uitstekende keuze zijn voor eenieder die op zoek is naar een filler met weinig bijwerkingen en een langere levensduur. Echter, zoals bij elke cosmetische behandeling, is het altijd raadzaam om een deskundige arts te raadplegen voordat u besluit om de behandeling te ondergaan.

bottom of page