Imagine Clinic staat voor kwaliteit

In onze kliniek voor injectables en huidverjonging kun je rekenen op kwaliteit. Cliënten ervaren onze kliniek als gastvrij, vriendelijk, professioneel en vernieuwend. We begeleiden je persoonlijk. Voor, tijdens en na de behandeling.

Hoe werkt Imagine Clinic?

Overweeg je een cosmetische behandeling? Wil je bijvoorbeeld minder rimpels of een energieke en frissere uitstraling? Wij geven graag advies over de behandeling die bij jou past. Weet je al naar welke behandeling je voorkeur uitgaat? Plan deze behandeling dan direct in.

Bel 013 2070590 om een eerste consult of behandeling bij Imagine Clinic in te plannen.

Online afspraak maken
De online agenda is 24 uur per dag bereikbaar

Imagine-Clinic

Drs. Pascal Gyselinck – arts Imagine Clinic

Drs. Gyselinck promoveerde tot Doctor in de Geneeskunde in 1986 aan de Universiteit van Gent (België) als huisarts met een bijkomende opleiding als sportarts, ook specialiseerde hij zicht in de mesotherapie. Drs. Gyselinck heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met injectietechnieken voor therapeutische en esthetische doeleinden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en het blijven garanderen van kwaliteit, bezoekt Drs. Gyselinck regelmatig congressen in binnen- en buitenland.

Drs. Gyselinck is geregistreerd in Nederland onder het BIG registratienummer 69053442601 en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde)

imagine clinic Pascal